Lediga tjänster

Vi är alltid intresserade av personer som brinner för maskiner och den här branschen.
Just nu växer vi och söker flera personer, både inom administration, arbetsledning och som maskinförare.

Vi söker dig som har gedigen erfarenhet inom ekonomi, ekonomistyrning och löneadministration. I ett växande företag får du en central roll och arbetar nära företagsledningen. Vi ser gärna att du har erfarenhet från växande verksamheter, är väl uppdaterad kring gällande regelverk och ser möjligheter. Du är positiv och lösningsorienterad.
Vi söker dig som vill var en del av ett växande familjeföretag, som har lätt att samarbeta med många olika personer. Du ser lösningar istället för problem och bjuder gärna på dig själv. Du arbetar nära våra maskinister och som deras främsta kontaktperson är du positiv, lösningsorienterad och flexibel. Vi ser att du tycker om logistik och att du kan hålla många bollar i luften utan att bli stressad.
Vi söker dig som är genuint intresserad av maskiner, både att köra maskin men också att meka. Vi sätter säkerheten främst och ser därför att du förstår sambandet mellan välskötta maskiner och din egen säkerhet och möjlighet att prestera. Du får gärna ha erfarenhet i branschen eller inom liknande verksamheter. Vi ser också att du har med dig en stor portion humor, vill bjuda på dig själv och har lätt att samarbeta med olika personer. Då vårt arbetsområde sträcker sig över en geografiskt stor yta förutsätter vi att du kan bo ute under veckorna eller vara beredd att resa.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats.