krossteknik_white_rgb

Krossteknik i Linköping AB

Ledande inom mobil krossning

Vi är ett familjeföretag som funnits sedan 60-talet. Under denna tid har vi byggt upp ett stort kunnande inom entreprenadkrossning. Vårt stora intresse för att förbättra och effektivisera har under årens lopp gjort att vi har fortsatt att utveckla egna kompakta mobila krossar av flera storlekar. Dessa krossar har kompletterats med standardkrossverk.

Den gedigna erfarenhet som vi har byggt upp gör att vi kan erbjuda effektiv krossning till bra priser för både större och mindre kunder. Idag är samtliga i familjen mer eller mindre inblandade i företaget.

Företaget Kisa Kross är ett dotterbolag till Krossteknik.

Miljö & ansvar

Vi arbetar för en hållbar framtid. Flertalet av våra krossverk är eldrivna eller förberedda för eldrift. Vi använder så effektiva motorer som möjligt, vinst för både kunden och miljön. Vår bergtäkt i Lökebo kommer inom en snar framtid att ha eldrift. De schaktmassor som vi tar emot i våra bergtäkter ska vara dokumenterat rena från föroreningar.

Vår personal är vår viktigaste tillgång, säkerheten för dem kommer på första plats. Vi arbetar mycket i förebyggande syfte för att alla ska känna trygghet med en säker arbetsmiljö. Detta innebär kontinuerliga säkerhetsgenomgångar, utbildningar och höga krav på ordning och reda. 

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats.